Зустріч студентів Інституту з представниками «ОНІКС-СИСТЕМЗ» 20.04.2023

20 квітня в Економіко-технологічному Інституті імені Роберта Ельворті пройшла зустріч студентів спеціальності "Комп'ютерні науки" з представниками партнера ЕТІ  - компанії «ОНІКС-СИСТЕМЗ», яка  є провідною  IT компанією центрального регіону. Компанія займається розробкою та підтримкою веб-сайтів, створенням додатків для Android та iOS та посідає провідне місце в рейтингу девелоперських компаній на найбільшій біржі аутсорсингових послуг. Саме тому Onix Team постійно перебуває у пошуку талановитих людей та відкрита до співпраці як з професіоналами, так і з початківцями й молодими спеціалістами.

  

 

На зустріч зі студентами завітали Анастасія Воєвода - HR & Recruiter компанії  та Аліна Ліснича - Senior DevOps Engineer з 5-річним досвідом. Також зустріч з Onix-Team співпала з іншою подією - саме в цей день до нас завітали учні Муніципального колегіуму Кропивницької міської ради. Після екскурсії Інститутом вони також були запрошені на зустріч.

  

 

В першій частині зустрічі Анастасія Воєвода розповіла студентам про компанію, її організаційну структуру, напрями розробок, можливості для навчання та інтернатуру, а також дала поради стосовно можливих варіантів працевлаштування та співпраці. Анастасія розповіла про те, як працює ІТ-ринок під час війни та на що зараз звертають увагу рекрутери при відборі кандидатів. Під час блоку питання-відповідь  обговорили наскільки важливо не зупинятися і постійно  працювати над своїм професійним розвитком та напрацьовувати власне портфоліо здобутків і реалізованих проектів, що обов’язково допоможе досягти успіху в ІТ кар’єрі.

 

 

В другій частині зустрічі Аліна Ліснича, яка, до речі, є випускницею ЕТІ,  розкрила особливості роботи такого ІТ спеціаліста, як Senior DevOps Engineer, поділилася своїм досвідом роботи в Onix Team.

 

 

Студенти мали змогу отримати відповіді на задані питання,  прийняти участь у конструктивному обговоренні професійних тем, і звісно отримати креативні подарунки.  

Наприкінці зустрічі було обговорено наступний візит команди Onix-Systems до нашого навчального закладу. Студенти зацікавлені в спілкуванні з розробниками різних напрямів, отже наступного тижня буде вирішено, хто саме завітає до нас.

Дякуємо нашим партнерам і особисто Анастасії та Аліні  за цікаву зустріч! Розраховуємо на подальше взаємовигідне партнерство!