Візит студентів ЕТІ до Головного управління ДПС у Кіровоградській області

У рамках проходження ознайомчої практики студенти першого курсу економічного факультету Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті ознайомились з роботою Головного управління ДПС у Кіровоградській області.
Студенти відвідали зал засідань, де відбуваються наради керівництва Головного управління та робочі кабінети працівників для того, щоб безпосередньо “відчути” атмосферу робочого процесу.

 

 

В.о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Юлія Мороз ознайомила студентів з основними функціями та структурою податкових органів, а також поділилась власним досвідом роботи в податковій службі та відмітила важливість виховання молодого покоління як сумлінних громадян держави та платників податків.
Керівники структурних підрозділів ГУ ДПС у Кіровоградській області у форматі відкритого діалогу розповіли студентам про основні завдання управління ГУ ДПС та пріоритетні напрями їх роботи. Під час розмови було наголошено на важливості процесу реалізації державної податкової політики щодо взаємодії платників податків та державних контролюючих органів через інформаційно-телекомунікаційні системи, а саме - Електронний кабінет платника податків( Е-кабінет).
На завершення в.о. начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Юлія Мороз побажала студентам бути впевненими в своїх силах, досягати омріяної мети, щоб у майбутньому стати гідними громадянами і сумлінними платниками податків. Студенти ЕТІ в свою чергу подякували фахівцям податкової служби за корисну та пізнавальну зустріч.

 

 

Дякуємо Юлії Мороз та колективу ГУ ДПС у Кіровоградської області за конструктивну і відкриту позицію у вихованні молоді як відповідальних громадян, готових до розбудови економіки нашої країни.