Зустріч команди школи програмування Ш++ і студентів інституту ЕТІ

Відбулася зустріч команди школи програмування Ш++ і студентів інституту ЕТІ.
Представники школи розповіли про себе, про свою філософію, яка полягає у тому, що якісна освіта і знання можуть бути доступними, а також запропонували дружбу, допомогу і майбутню співпрацю.
 
 
Дехто із студентів вже був знайомий зі школою програмування, хтось навіть там вчився.
А дехто вперше дізнався, що в Кропивницькому є унікальна волонтерська школа програмування, де навчання абсолютно безкоштовне.
Школу програмування Ш++ створили ще у 2012 році ІТ-практики. Один із засновників, до речі, є викладачем інституту ЕТІ і також був присутній на зустрічі - Анатолій Книшук.
 
 
 
Важливим було і підтвердження, що команда викладачів і студентів ЕТІ повністю поділяють одну із цілей створення школи Ш++, а саме - перетворення рідного міста на прогресивне та технологічне, в якому хотіла б жити і розвиватися молодь.
Оскільки студенти ЕТІ - молодь, яка свідомо обрала сферу ІТ для власного розвитку і майбутньої самореалізації, представники ЕТІ і школи Ш++домовились співпрацювати задля розвитку в Кропивницькому центру для ІТ-ком’юніті, що об'єднуює людей, які зацікавлені у розробці й технологіях.
 
Також домовились спільно підтримувати та популяризувати проєкти сторін:
ІТ-фестиваль (Ш++);
Global Game Jam Ukraine (ЕТІ);
Ludum Dare (ETI);
інші івенти, проєкти та конференції.
 
Разом ми досягнемо поставлених цілей!