Лекція від провідних фахівців-практиків для студентів ЕТІ!

Лекція від провідних фахівців-практиків для студентів ЕТІ!
Залучення високопрофесійних фахівців-практиків для підготовки майбутніх економістів є обов’язковою складовою навчального процесу ЕТІ. Так, 22 грудня 2021 р., на запрошення кафедри маркетингу, менеджменту та економіки з відкритою лекцією на тему «Особливості маркетингу в сучасному бізнес середовищі» перед студентами виступив Член Президії Ради ФРУ, керівник 14 підприємств, Голова Кіровоградського обласного об'єднання організацій роботодавців Павло Штутман.
В умовах загострення конкуренції, консолідації виробничих, інформаційних, фінансових, людських і особливо маркетингових ресурсів, розвиток маркетингової діяльності стає об'єктивною необхідністю для сучасного підприємства, умовою його виживання в жорстких, динамічних ринкових умовах. Світ змінюється, разом з ним змінюється бізнес і змінюється споживач, в цьому мінливому середовищі виграє той, хто постійно вивчає нові тенденції, вивчає та аналізує маркетингові дослідження, йде в ногу з новими трендами.
Лекція-зустріч відбулася в творчій та дружній атмосфері. Студенти мали змогу безпосередньо задати питання спікеру та отримати на них вичерпну відповідь.
Щиро дякуємо Павло Штутман за яскраву лекцію та постійну співпрацю!
Очікуємо нових відкритих лекцій та майстер-класів!