Економіко-технологічний інститут імені Роберта Ельворті з 1 квітня 2022 року після вимушених канікул відновлює освітній процес

Економіко-технологічний інститут імені Роберта Ельворті з 1 квітня 2022 року після вимушених канікул відновлює освітній процес для здобувачів усіх курсів, рівнів та форм навчання! Для убезпечення всіх учасників освітнього процесу під час воєнного стану навчання продовжується у дистанційній формі в Online-режимі з використанням платформи Zoom Google Meet та Google Classroom відповідно до розкладу занять згідно з графіком освітнього процесу на 2021/2022 н.р.. Сьогодні відбулася зустріч керівництва інституту з представниками студентського парламенту ЕТІ. Наразі обговорили загальні принципи організації навчального процесу в інституті та напрямки розвитку ЕТІ. Т.в.о ректора Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті Василенко Ігор підтвердив подальший рух до реалізації стратегії розвитку інституту і підтримку засновників ЕТІ на цьому шляху у цей непростий для нашої Батьківщини час.
Студентський актив висловив свої побажання та пропозиції щодо ефективних форм організації дистанційної освіти. Під час дистанційного навчання студенти ЕТІ зможуть отримувати додаткові консультації викладачів як в Online-режимі, так і безпосередньо у приміщенні інституту. В ЕТІ будуть працювати бібліотека та комп’ютерні класи. Студентам нагадали, що у разі виникнення реальної загрози для життя та здоров’я та/або оголошення повітряної тривоги необхідно негайно виконувати всі дії, рекомендовані ДСНС України! Представники студпарламенту разом з керівництвом інституту оглянули захисне укриття (бомбосховище), яке знаходиться біля головного корпусу інституту(відстань - 10м). Також під час зустрічі обговорювали питання підтримки адміністрацією інституту волонтерського руху та гуманітарних проектів, які планують реалізовувати студенти.
Студенти і колектив Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті впевнені, що вже найближчим часом зможуть повернутися до світлих і просторих аудиторій інституту. Ми на своїй землі! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!!!!