В Економіко-технологічному інституті імені Роберта 14 квітня 2022 року відбулась науково-практична інтернет-конференція «Податкова політика під час воєнного стану»

В Економіко-технологічному інституті імені Роберта 14 квітня 2022 року відбулась науково-практична інтернет-конференція «Податкова політика під час воєнного стану». Навіть в умовах війни бізнес повинен працювати та давати країні ресурс для продовження оборони України.
Актуальність теми пов’язана із сучасним станом України та прийняттям Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану».
Для обговорення та надання необхідної інформацію, щодо забезпечення підтримки громадян та бізнесу в Україні на період воєнного стану були запрошені провідні фахівці та представники бізнесу.
Були представлені актуальні та інформативні доповіді:
Кондратюк Світлана Володимирівна -заступник начальника ГУ ДПС у Кіровоградській області. Тема доповіді «Зміни в адмініструванні акцизного податку та ліцензуванні».
Івахнюк Наталія Володимирівна - В.о. начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС у Кіровоградській області. Доповідь присвячена адмініструванню податку на додану вартість в умовах воєнного часу.
Твердохліб Інна Борисівна - начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Кіровоградській області. Надала інформацію щодо змін в оподаткуванні ЄСВ та єдиним податком.
Гавриш Галини Олександрівни - кандидат економічних наук, доцента кафедри фінансів та бухгалтерського обліку, судового експерта, податкового консультанта, яка узагальнила та висловила свою думку щодо організації податкової системи в Україні.
Дякуємо нашим доповідачам за цікаві та креативні доповіді!
Чекаєте на наступні конференції в ЕТІ ім. Р. Ельворті!
ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!