Запрошуємо на відкриту лекцію відомого підприємця та бізнес-тренера Павла Штутмана «Антикризове управління бізнесом».

20 травня 2022 року (п’ятниця) о 14:00 запрошуємо Вас на відкриту лекцію (безкоштовну) відомого підприємця та бізнес-тренера Павла Штутмана «Антикризове управління бізнесом». Павло Штутман має великий досвід (більше 30 років) управління провідними промисловими підприємствами та є головою наглядових рад потужних промислових груп: ПрАТ «Гідросила Груп», ПрАТ «Ельворті Груп», а також членом Президії Федерації роботодавців України та головою Кіровоградського обласного об’єднання організацій роботодавців.

 Також Павло Штутман є головою наглядової ради Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті та бізнес-наставником і лектором курсу «Стратегічний менеджмент» для слухачів курсів МВА ЕТІ.

 Після початку активної фази бойових дій на території України більша частина бізнесу в нашій країні була фактично паралізована. Сьогодні відбувається економічний спад ділової активності підприємств, порушуються логістичні та господарські взаємозв’язки між бізнес структурами. Не зважаючи на ці надскладні умови, провідні підприємства машинобудування Кіровоградської області АТ «Ельворті» та АТ «Гідросила» під керівництвом Павла Штутмана продовжують працювати та підтримувати економічний фронт країни.

 Ми запросили Павла Штутмана поділитися практичним досвідом управління бізнесом в умовах кризи, розповісти, як його підприємства долають складнощі військового часу і які рішення вони приймають для того, щоб зберегти потенціал власних організацій та підтримати економіку України.

 За тематикою відкритої лекції заплановано блок запитань та відповідей, всі учасники заходу зможуть поставити питання та отримати змістовну відповідь від провідного топ-менеджера.
 Запрошуємо всіх охочих відвідати відкриту лекцію!
 ЛЕКЦІЯ БЕЗКОШТОВНА.
 Попередня реєстрація та додаткова інформація за телефоном: (050) 088-55-50
 Адреса: вул. Чикаленка 3, ЕТІ, Потокова аудиторія