В ЕТІ відбулася відкрита лекція відомого промисловця Павла Штутмана

20 травня в Економіко-технологічному інституті імені Роберта Ельворті обговорювали надважливу тему для України - збереження економіки України, збереження промисловості в умовах, коли ворог на нашій землі, коли руйнуються господарські та логістичні зв’язки і коли люди відчувають пригнічення, а підприємництво депресію.
Розкрити тему лекції «Антикризове управління бізнесом» запросили відомого промисловця Штутмана Павла Леонідовича
Павло Штутман має великий досвід (більше 30 років) управління провідними промисловими підприємствами та є головою наглядових рад потужних промислових груп: ПрАТ «Гідросила Груп», ПрАТ «Ельворті Груп», а також членом Президії Федерації роботодавців України та головою Кіровоградського обласного об’єднання організацій роботодавців.
На чому робити акценти, які підходи і методики працюють в умовах кризи, про стратегії розвитку та перегляд бізнес-процесів - саме це і було головною темою лекції.
Під час блоку запитань-відповідей кожен з присутніх мав можливість задати питання лектору та висловити свою думку.
Питання стосувалися різних секторів економіки, зокрема на перспективах розвитку малого та середнього бізнесу, та на державну підтримку і регіональні програми акцентувала увагу керівник Регіонального фонду підтримки підприємництва у Кіровоградській області Ольга Андріївна Ковальова-Алокілі.