В ЕТІ відбулась лекція "Кайдзен - технологія покращень"

В ЕТІ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ЦИКЛ ЛЕКЦІЙ ВІД ВІДОМИХ ПІДПРИЄМЦІВ-ПРАКТИКІВ!!!
21 липня в ЕТІ відбулася відкрита лекція відомого промисловця Павла Леонідовича Штутмана «КАЙДЗЕН – технологія покращень». Павло Штутман під час лекції розкрив поняття КАЙДЗЕН як філософію бізнесу щодо процесів, які постійно вдосконалюють діяльність та залучають усіх працівників, та поділився практичним досвідом успішного застосування інструментів КАЙДЗЕН для забезпечення стабільної й ефективної роботи потужних промислових груп ПрАТ «Гідросила Груп» та ПрАТ «Ельворті Груп».
Загальною метою кайдзен є внесення невеликих змін протягом певного періоду, щоб створити вдосконалення в компанії. Це не означає, що зміни відбуваються повільно; вона просто визнає, що невеликі зміни зараз можуть мати величезний вплив у майбутньому. Поліпшення можуть надійти від будь-якого працівника в будь-який час. Ідея полягає в тому, що кожен повинен прагнути постійно сприяти вдосконаленню бізнес-моделі.
На лекції були присутні директора та топ-менеджери провідних підприємств нашої області та представники адміністрації нашого міста. Під час блоку запитань-відповідей кожен з присутніх мав можливість задати питання лектору та висловити свою думку.
Щиро дякуємо Павлу Штутману за яскраву лекцію та постійну співпрацю!