Перша ластівка гуртка журналістики ЕТІ – друковане та електронне періодичне видання «божеВільна газета».

Побачила світ перша ластівка гуртка журналістики ЕТІ – друковане та електронне періодичне видання «божеВільна газета».
Це видання стало продуктом роботи гуртка маркетингових комунікацій кафедри маркетингу, менеджменту та економіки, до якого входять студенти другого курсу економічних спеціальностей: Анна Григоренко (головний редактор), Вікторія Титаренко, Ана Лішман, Євгенія Безлюдько, Тетяна Петренко, Роман Кулик та Андрій Верета. Керівник гуртка – креативна та творча людина, кандидат наук із соціальних комунікацій Роман Базака.
Газета є своєрідним дзеркалом насиченого численними подіями життя Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті.
Об’єм першого номеру газету, що датується 22 вересням, становить чотири шпальти, які вмістили низку рубрик. Окрім власне новинних, які висвітлюють життя нашого інституту, у виданні присутня рубрика інтерв’ю з викладачами, покликана розкрити маловідомі сторони життя наших педагогів, так би мовити зробити їх ближчими студентам. А також рубрика «Барви життя» в якій планується публікувати повідомлення про успішних студентів нашого закладу. У першому номері газети опубліковано матеріал «Вишенька на тортику або студентка в якої хобі переросло в бізнес» про студентку другого курсу Ану Лішман, у якої цікаве та приємне хобі переросло у власну справу, невеликий бізнес. До слова, реалізувати задумане Ані допомогла грантова система на безкоштовне навчання, яка вже не один рік реалізується в ЕТІ.
Надалі плануються нові рубрики та розвиток видання. Окрім газети гурток журналістики запустив сторінку на фейсбуці, де планується вести більш інтенсивну інформаційну роботу, ніж дозволяють засоби друкованих видань.
Редакція газети завжди з великим ентузіазмом буде рада опублікувати різнопланові матеріали, підготовлені студентами та викладачами ЕТІ.
З нетерпінням чекаємо на нові випуски газети!
Посилання на перший випуск газети: https://eti.edu.ua/images/2022/gazeta.pdf