Конкурс Ельворті - НМС

Конкурс Ельворті-HMC - це можливість виграти стипендію на навчання у Великій Британії протягом двох років. Конкурс адмініструється Радою Асоціації Директорів приватних шкіл Великобританії (НМС Projects) в рамках проекту для Центральної та Східної Європи і проводиться на базі Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті.

Стипендія Ельворті-НМС була започаткована в 2007 році за ініціативою Майкла Кларксона Вебба - онука Роберта Ельворті, як своєрідне продовження знаного проекту – стипендії ім. Ельворті, яка надавала можливість кіровоградським школярам навчатися у престижній приватній англійській школі Чігвелл у графстві Ессекс. Переможці конкурсу Ельворті-НМС розподіляються по приватних школах Великої Британії, які мають високий рівень наукових, спортивних і культурних досягнень. Стипендія покриває повну вартість навчання, харчування та проживання у Великій Британії.

Конкурс проводиться в три етапи, які включають:

  • лексико-граматичний тест на володіння англійською мовою;
  • написання твору англійською мовою на задану тему;
  • співбесіда з представниками Робочої Групи НМС Projects з Великої Британії.

Відбір на отримання стипендій здійснюється за результатами етапів конкурсу, академічної успішності, рекомендацій від адміністрації школи, рівнем володіння письмовою та розмовною англійською мовою. Найважливішим критерієм відбору є виступ на співбесіді, яка проводиться представниками Робочої Групи НМС Projects з Великої Британії. Вони оцінюють не тільки рівень володіння англійською мовою, а й уміння учня

 

міркувати та його здатність адаптуватися до нової культури і нових правил. Також представники Робочої Групи НМС Projects з Великої Британії ретельно продивляються анкети учасників конкурсу і звертають увагу не лише на їх академічну успішність, а й на те, чим вони цікавляться крім навчання.

 

Для того, щоб взяти участь у конкурсі Ельворті-НМС, вам необхідно написати на пошту конкурсу (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) наступну інформацію: Ваше прізвище, ім’я, по-батькові, дату народження (вона має бути в цьому діапазоні: 01.02.2006-01.09.2007), школу, клас, номер телефону та електронну поштову адресу. Якщо у Вас виникли питання щодо конкурсу, звертайтеся за цими номерами телефонів:

0662479794 – Андрій Яковлевич 0969986446 – Анастасія Миколаївна