Олімпіада з CAD-моделювання та проектування


Для кого:
Учасниками конкурсу можуть стати студенти коледжів м. Кропивницького та Кіровоградської області, учні старших класів шкіл і ліцеїв, які володіють системами автоматизованого проектування, такими як SolidWorks, Аскон КОМПАС-3D або інші.

Правила проведення:
Участь у олімпіаді безкоштовна.
Олімпіада проводиться в два етапи:
1. Заочний (проводиться дистанційно в форматі самостійного виконання індивідуального завдання). Для участі необхідно:
- до 14 червня 2020 р. направити на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. наступні контактні данні:
ПІБ _______________________________
Адреса, телефон, Е-mail______________
Навчальний заклад ____________________________
- отримати завдання;
- виконати завдання і відправити виконане завдання на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 21 червня 2020 р.
Підсумки заочного етапу будуть опубліковані на сайті Економіко-технологічного інституту ім. Р. Ельворті 24 червня 2020 р.
2.Очний. Відбудеться 26 червня 2020 р. в Економіко-технологічному інституті ім. Р. Ельворті в форматі змагання учасників у особистому заліку в режимі реального часу з підведенням підсумків та нагородженням .

Завдання:
1-го етапу:
По виданому завданню створити тривимірну модель зборки вузла (3-4 деталі) та окремих його деталей в будь якій системі автоматизованого проектування.
2-го етапу:
По деталі, використовуючи засоби вимірювання, створити тривимірну модель в системі автоматизованого проектування SolidWorks або Аскон КОМПАС-3D і робоче креслення.

Критерії оцінки робіт:
Точність виконання тривимірного моделювання.
Грамотність побудова 3D моделі та креслення деталі.
Процент виконання завдання

Нагороди:
1-е місце - 1500 грн + знижка на навчання 15%
2-е місце - 800 грн + знижка на навчання 10%
3-е місце - 500 грн + знижка на навчання 10%
Знижка на навчання 5% в Економіко-технологічному інституті ім. Р. Ельворті на спеціальність Прикладна механіка для всіх учасників другого етапу

Контакти:
м. Кропивницький, вул. Євгена Чикаленка 3,
тел. (067) 402-50-44; (050) 088-55-50; (0522) 30-88-42