Державні місця на спеціальність 131 «Прикладна механіка»

Економіко-технологічний інститут імені Роберта Ельворті отримав 18 державних місць на спеціальність 131 «Прикладна механіка».
В 2022 році мінімальний бал широкого конкурсу - 126,667


Прикладна механіка - спеціальність що користується попитом на ринку праці.
Спеціальність «Прикладна механіка» – одна з провідних у машинобудівній галузі, яка охоплює всі аспекти розрахунку та розробки конструкцій машин, розробки технічних систем від початкових інженерних ідей до кінцевої технічної системи та її підтримки після здачі в експлуатацію.
Інженер для вирішення задач прикладної механіки застосовує сучасні комп’ютерні засоби та має навички практичного використання комп’ютеризованих систем проектування (CAD), підготовки виробництва (САМ) та інженерних досліджень (CAE).
Практичне використання комп’ютеризованих систем проектування (CAD) полягає у створенні і обґрунтовуванні конструкцій машин, механізмів та їх елементів шляхом геометричного моделювання деталей, механізмів і конструкцій у вигляді просторових моделей і проекційних зображень та оформленні результатів у виді технічних і робочих креслень.
За допомогою комп’ютеризованих систем інженерних досліджень (CAE) інженер з прикладної механіки може здійснювати розрахунки на міцність, витривалість, стійкість, довговічність, жорсткість в процесі навантаження з метою оцінки надійності деталей і конструкцій машин.
Інженер стоїть на чолі винахідницької та раціоналізаторської роботи, бере участь в проведенні експериментальних робіт з освоєння нових технологічних процесів і впровадження їх у виробництво, в організаційно-технічних заходах щодо своєчасного освоєння виробничих потужностей.
Зроби правильний вибір!


Інженери змінюють світ!