Зустріч студентів економічного факультету ЕТІ з начальницею Головного управління Пенсійного фонду України

Вже традиційно в рамках програми зустрічей молоді з практиками від бізнесу та представниками державних органів, 06.11.2023року відбулася зустріч студентів економічного факультету Економіко-технологічного інституту ім. Роберта Ельворті з начальницею Головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області Сімонян Наталією Миколаївною.



Студентам дуже цікаво було дізнатися «з перших рук» як про загальні принципи організації системи пенсійного страхування в Україні, так і про конкретні питання визначення розміру пенсійних виплат. Розглядали і проблеми формування доходів Пенсійного фонду у Кіровоградській області та шляхи їх подолання, середні та мінімальні пенсії в області, фактори, які впливатимуть на майбутню пенсію та перспективи розвитку альтернативних форм пенсійного забезпечення. Також говорили і про нові функції Пенсійного фонду України в соціальному захисті громадян України.
Приємним було запрошення випускників Інституту на роботу до органів соціального забезпечення області.
Дякуємо Наталії Миколаївні за прийняття запрошення і бажання спілкуватися з молодим поколінням, а також за корисне, змістовне і професійне спілкування!


Сподіваємось на подальшу співпрацю!