Залучення фахівців-практиків до навчання студентів ЕТІ

Запрошувати представників компаній-роботодавців ділитися професійним досвідом під час відкритих лекцій – одна з характерних особливостей освітнього процесу в ЕТІ.
Підтримуючи багаторічне продуктивне партнерство, представники топ-менеджменту АТ «Гідросила» - технічний директор Годорожа В.А. та головний конструктор Сагура Є.О. поділились досвідом управління процесами на підприємстві. Разом з шановними гостями студенти економічного факультету ЕТІ проаналізували організаційну структуру підрозділів підприємства і групи компаній в цілому, дізнались про процеси стратегічного та операційного планування, керування та контролю за виконанням цілей та задач окремих підрозділів та загалом підприємства.


Студентам презентували новий сервіс для планування та управління проектами Worksection. Це вітчизняний сервіс, який дозволяє здійснювати планування, управління та контроль за виконанням проектів підприємства в зручній та доступній формі, впроваджувати погодження змін до конструкторської документації з мінімальним задіянням паперових носіїв та суттєвим скороченням часу на проходження етапів погодження.
Дякуємо нашим партнерам за цікаві та змістовні лекції прикладного характеру!