ПОЧАТОК МІЖНАРОДНОЇ АКРЕДИТАЦІЇ ВІД ACQUIN В ЕКОНОМІКО-ТЕХНОЛОГІЧНОМУ ІНСТИТУТІ ІМЕНІ РОБЕРТА ЕЛЬВОРТІ

НОВИЙ РІВЕНЬ ЯКОСТІ: ПОЧАТОК МІЖНАРОДНОЇ АКРЕДИТАЦІЇ ВІД ACQUIN В ЕКОНОМІКО-ТЕХНОЛОГІЧНОМУ ІНСТИТУТІ ІМЕНІ РОБЕРТА ЕЛЬВОРТІ"

Європейське акредитаційне агенство ACQUIN (Німеччина) розпочало в Економіко-технологічному інституті імені Роберта Ельворті процедуру міжнародної акредитації магістерської освітньої програми 'Менеджмент'. Інститут акредитації, сертифікації та забезпечення якості ACQUIN (Німеччина) –повноправний член Європейської асоціації забезпечення якості у вищій освіті (ENQA), внесений до переліку іноземних акредитаційних агентств та агентств із забезпечення якості вищої освіти, які видають сертифікати про акредитацію освітніх програм, що визнаються в Україні (Розпорядження КМУ від 10 липня 2019 р. № 554-р).
ACQUIN визнана асоціація у сфері акредитації, сертифікації та забезпечення якості освіти, яка включає понад 150 вищих навчальних закладів з Німеччини, Швейцарії, Ліхтенштейну та інших країн Європи і світу, а також професійні асоціації, пов’язані з наукою. 


Процедури акредитації ACQUIN відповідають «Стандартам забезпечення якості у Європейському просторі вищої освіти»
Ми впевнені, що цей крок ще більше підвищить якість нашої освіти та створить для студентів найкращі можливості для навчання та розвитку.