"Сімейний бізнес у часи випробувань: Русецька Наталія ділиться історією успіху

Економіко-технологічний інститут імені Роберта Ельворті продовжує традицію із залучення до освітнього процесу практиків з різних галузей економіки, громадських діячів, бізнесменів, підприємців тощо.


Сьогодні, 22 лютого, до інституту завітала Русецька Наталія – представниця сімейного бізнесу з виробництва крафтового сиру «РУМИНА». На навчальному занятті з основ підприємництва Наталія розповіла історію заснування та розвитку сімейного бізнесу та про виклики, які поставали перед її родиною на різних етапах розвитку власної справи.
Також Наталія зазначила, що війна внесла дуже серйозні корективи у сімейну справу – адже голову родини та керівника бізнесу Михайла призвали до лав Збройних сил України, та на поточний момент він захищає нашу країну від навали ворогів. Але сімейний бізнес продовжує працювати завдяки підтримці однодумців, більш того – започатковується новий вид діяльності, повʼязаний із організацією зеленого туризму та популяризацією справжніх українських традиційних ремесл.
Студенти скоштували чудовий сир «РУМИНА» та подякували Наталії Русецькій за цікавий досвід вільної сімейної підприємницької діяльності.