Конкурс на найцікавішу казку для малечі

Якщо ти хочеш спробувати себе в ролі дитячого письменника, довести дітям, що наука завжди в пошані і при цьому підняти настрій діткам, то наш проект саме для тебе.
В чому ж суть?
Суть конкурсу проста — за мотивами найцікавішої казки за участі команди Економіко – технологічного інституту ім. Роберта Ельворті буде знятий відеокліп, який принесе дітям – радість, автору сценарію – визнання! ?
ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ?
Головним героєм казки для дітей повинен бути всім знайомий символ Економіко – технічного інституту ім.Ельворті – невгамовний Етік. Події розгортаються в найсучаснішому і найчарівнішому ВУЗі - Економіко – технічному інституті ім.Ельворті. Сюжет – уява автора.
Готову казку прислати на електрону адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Не забудьте вказати прізвище і контактні дані! 
По завершенню конкурсу буде обрана сама добра і повчальна казка для найменших друзів Етіка, за мотивами якої кліпмейкерами команди Економіко – технологічного інституту ім. Ельворті буде створена відеоверсія твору!

Подаримо дітям радість разом з Етіком!

У разі виникнення питань, звертайтесь до координатора проекту 0990548059 Дробко Ельміри