З Днем захисників і захисниць України!

Економіко-технологічний інститут імені Роберта Ельворті щиро вітає з Днем захисників і захисниць України!

У доленосний час для нашої країни цей день став не просто святом, а символом нескореності, відваги та самовідданості. Ми вітаємо всіх хто боронить нашу землю у складі Збройних сил України, медиків, які щодня рятують життя воїнів, активістів, правоохоронців, волонтерів та всіх, хто невтомно працює задля захисту нашої держави.

Ми висловлюємо безмежну вдячність і шану всім, хто присвячує своє життя захисту України. Ваш героїзм, незламність і любов до рідної землі надихають нас на віру в перемогу та світле майбутнє нашої країни. Ви — опора нашого народу, наші надійні захисники і захисниці, завдяки вам наша талановита молодь має можливість навчатися та будувати своє майбутнє під рідним українським небом.

У цей важливий день бажаємо всім незламної віри в перемогу, сил і натхнення. Нехай наша Україна завжди буде вільною, сильною та процвітаючою державою. Ми віримо, що незабаром настане той день, коли вся країна буде святкувати нашу спільну перемогу, а ми продовжимо жити вільними людьми на рідній землі.

Слава Україні! Слава її Героям!