Лекція на тему "ДИЗАЙН ТА МАРКЕТИНГ: ЯК ПРОДАВАТИ ЗА ДОПОМОГОЮ КАРТИНОК"

У РАМКАХ СПІВПРАЦІ З ПРАКТИКАМИ 19 квітня в Економіко-технологічному інституті імені Роберта Ельворті відбулася лекція для студентів економічного факультету ДИЗАЙНЕРКИ латвійської агенції цифрового маркетингу «Adore Digital» ДАР’Ї БАЗАКИ на тему НА ТЕМУ «ДИЗАЙН ТА МАРКЕТИНГ: ЯК ПРОДАВАТИ ЗА ДОПОМОГОЮ КАРТИНОК».
 
 
Дар’я займається просуванням європейських клінік пластичної хірургії у соціальних мережах. Вона наголошує на високому значенні дизайну у просуванні бізнесу та продукції: «Не можна успішно комунікувати зі своєю аудиторією без гарної картинки» – зазначає дизайнерка. Далі, спілкувалися про дизайн, його основні види та етапи роботи з ним, продукцію графічного дизайну, значення та психологію кольору, візуальну комунікацію в дизайні. Обговорювали особливості Ментальних моделей та психологічного моделювання, Ефект фон Ресторффа, принципи гештальту та вісцеральні реакції в розробці дизайну. На закінчення Дар’я провела для студентів практикум, у процесі якого на реальних кейсах студенти визначали слабкі сторони та виявляли ключові особливості успішного дизайну.
 
 
Під завершення лекції виникла дискусія на тему «Скільки потрібно часу для вивчення маркетингу і початку роботи у цій сфері». Сторони зійшлися на думці, що вища освіта робить фахівця універсальним та здібним оцінювати виробничий процес на стратегічному рівні.
Дякуємо Дар'ї за надзвичайно цікаву лекцію!