Відкрита зустріч студентів ЕТІ з директоркою рекламної агенції "Мета-Лік"

В Економіко-технологічному інституті (ЕТІ) продовжуються цікаві зустрічі студентів з представниками реального сектору економіки. На цей раз, 11 березня, ми мали честь вітати в наших стінах Касьян Ольгу Миколаївну, директорку рекламної агенції "Мета-Лік". яка змогла поділитися не лише своїм багатим досвідом, але й стати втіленням активної участі в культурному житті, функціонуючи як член Івент-студії та викладач акторської майстерності.
В рамках вивчення дисципліни "Маркетинг послуг" студенти спеціальності «Маркетинг» зосередилися на обговоренні стратегічних бізнес-концепцій рекламних агенцій, а також проаналізували реальні ситуації та використання маркетингових інструментів у практичній діяльності.

Зустріч відзначилася не лише високою інтелектуальною наповненістю, але й чіткою структурою взаємопов’язаних інформаційних блоків, які охоплювали широкий спектр аспектів:
1. Розглянули ключові аспекти роботи агенції, від навчання клієнтів до розуміння КВЕДів.
2. Визначили головні напрямки діяльності, зокрема: реклама, дослідження, макетування.
3. Обговорили плюси та мінуси посередницької діяльності.
4. Акцентували увагу на важливості зовнішнього вигляду та першого враження.
5. Розглянули аспекти керування клієнтами, зокрема, їх пріоритетність та звітність.
6. Ознайомилися з методами оцінки послуг та ціноутворення.
7. Обговорили важливість особистої репутації та розвитку участі в професійних спільнотах.

Щиро дякуємо Ользі Миколаївні за готовність ділитися власним досвідом та знаннями зі студентами ЕТІ. Ми розраховуємо на подальшу співпрацю та нові захоплюючі зустрічі в майбутньому!