Студенти ЕТІ відвідали Міжнародний промисловий форум

Найкращі за успішністю студенти Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті групи ПМ-22, спеціальності «Прикладна механіка» відвідали Міжнародний промисловий форум - найбільшу промислову виставку в Україні, яка з 2005 року входить до переліку провідних світових промислових виставок. Фінансував відвідування Форуму партнер ЕТІ - Благодійний Фонд Ельворті.

Міжнародний промисловий форум включає в себе спеціалізовані виставки у галузі металообробки, машинобудування та суміжних областей.
Учасниками виставки є провідні промислові підприємства України. На форумі презентували новітні промислові технології, обладнання, інструмент, комплектуючі, послуги.
Вже стало традицією, що студенти ЕТІ беруть участь у роботі Міжнародного промислового форуму, який став фактично частиною освітнього процесу спеціальності «Прикладна механіка». В 2023 році студенти ЕТІ також відвідували Форум.
У рамках форуму студенти ознайомилися з новими металообробними технологіями, обладнанням та технологіями для ливарного виробництва, зварювання, гідравліки та пневметики, автоматизації та робототехніки, підйомно‑транспортним, складським обладнанням, контрольно‑вимірювальнимм приладами, лабораторним та випробувальним обладнанням.

Групі ПМ – 23 приготуватися!
Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися!
Слава Україні!