Додаткова реєстрація для вступу до магістратури ЕТІ імені Роберта Ельворті на 2024 рік

Приймальна комісія Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті з 17 по 21 червня, для вступників, які не змогли зареєструватися для участі в ЄВІ / ЄФВВ під час основного періоду реєстрації, проводить додатковий етап реєстрації для участі у додатковій сесії, яка пройде у період із 31 липня до 14 серпня 2024 року.

Для проходження ЄФВВ можна вибрати тестування не більш ніж із двох предметних спрямувань.
Для вступу до магістратури Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті за спеціальністю «МЕНЕДЖМЕНТ» необхідно скласти предметний тест (ЄФВВ) з управління та адміністрування.
Магістерська освітня програма «Менеджмент» має державну акредитацію та міжнародну акредитацію. Процедуру міжнародної акредитації проводив Інститут акредитації, сертифікації та забезпечення якості ACQUIN (Німеччина) –повноправний член Європейської асоціації забезпечення якості у вищій освіті (ENQA), внесений до переліку іноземних акредитаційних агентств та агентств із забезпечення якості вищої освіти, які видають сертифікати про акредитацію освітніх програм, що визнаються в Україні (Розпорядження КМУ від 10 липня 2019 р. № 554-р).
Також в 2024 році ЕТІ отримав максимальні обсяги державного замовлення для магістерської освітньої програми «Менеджмент» у розмірі – 5 місць.
За довідками звертайтеся за тел.(050)088-55-50, (067)402-50-44
Електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
https://eti.edu.ua
Будемо раді Вас бачити в ЕТІ за адресою: Кропивницький, вул.Євгена Чикаленка, буд. 3 в зручний для Вас час в робочі дні з 08.30 до 16.30.