Міжнародна співпраця: університет Хевде приймає студентів з ЕТІ для курсу з розробки ігор у рамках Erasmus+

Міжнародна співпраця: університет Хевде приймає студентів з ЕТІ для курсу з розробки ігор у рамках Erasmus+

Університет міста Хевде (https://www.his.se/en/, Хевде, Швеція), Університет Південної Данії (https://www.sdu.dk/en, Оденс, Данія), Університет прикладних наук міста Оулу (https://oamk.fi/en/, Оулу, Фінляндія) та Економіко-технологічний інститут імені Роберта Ельворті (https://eti.edu.ua/, Кропивницький, Україна), отримали фінансування на проект в рамках міжнародної програми Erasmus+. В рамках цієї програми протягом весняного семестру 2024-25 навчального року по 5 студентів з кожного з вищих навчальних закладів учасників програми будуть запрошені до Швеції до Університета Хевде на 2-тижневий курс з розробки ігор. Даний курс зараховується у 3 навчальні кредити.

Примати участь можуть студенти 2, 3 та 4 курсів спеціальності "Комп'ютерні науки". Подати заяву можна до 30 жовтня. Для того щоб прийняти участь необхідно заповнити акету за посиланням https://forms.gle/VjWfRbF3M9ydkzzq7.

Вибір студентів ЕТІ для участі у курсі та програмі академічної мобільності буде зроблено за наступними критеріями:
1. Володіння англійською мовою не нижче рівня В1 (буде визначено за результатами тестування у грудні 2024 року)
2. Загальна успішність (визначатиметься за результатами поточного контролю та результатами зимової сесії 2024-25 навчального року)
3. Участь у проектах інституту (визначатиметься до січня 2025 року включно)

Успіхів кожному!