Участь в конкурсі CYBER SECURITY CAMP

Нещодавно в Економіко-Технологічному Інституті ім. Ельворті відбулася цікава та інформативна подія — лекція з кібербезпеки, яку провів оперуповноважений відділу протидії кіберзлочинам у Кіровоградській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України, лейтенант поліції Бондаренко Євгеній Сергійович. Лекція була спрямована на підвищення рівня знань студентів щодо актуальних загроз у кіберпросторі та захисту від них.

У ході заходу студентам було представлено можливість взяти участь у національному конкурсі CYBER SECURITY CAMP, який організований за підтримки кіберполіції, компанії Binance, Харківського національного університету внутрішніх справ та ГО «Брама».

Умови конкурсу

Конкурс включатиме чотири етапи, у ході яких учасники отримають можливість пройти тестування на логічне мислення, вирішувати квестові завдання та представити відеопрезентації. Переможці, відібрані з фіналістів, матимуть змогу пройти інтенсивний офлайн-курс з кібербезпеки та криптозахисту. 🔥

На завершальному етапі Cyber Security Camp 30 переможців пройдуть практичне навчання за підтримки експертів з Binance. Програма триватиме 10 днів і завершиться розіграшем призів серед учасників.

Як долучитися?

Зареєструватися можна через форму на сайті Binance.

Також слідкуйте за оновленнями в телеграм-боті BRAMA (https://t.me/stopdrugsbot), де буде доступна вся необхідна інформація щодо реєстрації та умов участі.

Не втрачайте шанс здобути безцінні знання та долучитися до майбутніх кіберзахисників України!