Акційні знижки на навчання

✔️Прийом документів здійснюється на заочну форму навчання. Ціна заочної форми навчання - 10500 грн. в рік.

Підготовка бакалаврів з менеджменту в Економіко-технологічному інституті імені Роберта Ельворті передбачає: глибоке знання теоретичних та практичних аспектів сучасного управління; оперування навичками аналізу основних економічних показників; реалізацію загальних функцій управління на різних рівнях; знання стратегічного менеджменту; управління ресурсами організації; логістики; розвиток особистих організаторських та лідерських якостей керівника; проектування та розвиток власної справи; поглиблення знання іноземної мови; володіння інформаційними технологіями та вміння застосувати їх у професійній діяльності.

Перевагами фахівців з менеджменту є достатній рівень заробітної плати, стабільний попит на ринку праці та широкий спектр можливих місць працевлаштування. Випускники цієї спеціальності успішно працюють на керівних посадах у державних та недержавних установах, корпораціях, консорціумах, холдингах, аудиторських та консалтингових, інвестиційних та комерційних фірмах, успішно організовують власний бізнес. 
Здобута освіта дозволяє досить легко адаптуватися до таких суміжних напрямків діяльності, як економіка, фінанси, бухгалтерія та аудит, маркетинг тощо.

Підготовка бакалаврів за спеціальністю «Менеджмент» в ЕТІ це:
диплом за рахунок власних знань, навичок та вмінь, що користується повагою у роботодавців;
дуальна освіта за німецькою моделлю (за бажанням);
можливість отримати грант на безкоштовне навчання;
навчання на реальних бізнес процесах;
активна участь студентів у наукових дослідженнях та семінарах;
застосування новітніх тренінгових та інформаційно-комунікаційних технологій навчання;
поглиблене вивчення англійської мови;
конкурентна перевага на сучасному та майбутньому ринку праці за рахунок отриманих професійних умінь та навичок;
різноманітне і цікаве студентське життя.